waka waka.



Tudelooww här har ni mig i egen hög person! Jag har väl egentligen inte så mycket att skriva. Är så sur på mig själv just nu att jag bara blir två gånger så sur av att tänka på det. Let's leave it.


Nu startar cityfestivalen här i Vässan. På fredag ska jag och boyie ner och kika. Förra året avnjöt ju jag och Malle en varsin sjukt god och kall strawberry daiquiri på torget under en av cityfestivalsdagarna. Jag trodde att det skulle bli en favorit i repris detta år med. Men icke sa nicke. Den nöten ska jobba på Varda av alla ställen på jorden just denna helg, såklart. Hon borde egentligen få lite stryk av mig, jag har ju trots allt alltid varit den starkaste syrran av oss två. Äsch jag får tacka na för att hon gör så att jag håller mig nykter ännu en helg. OBS! Jag är inte alkis, även om det kanske kan låta så för er gamlingar som läser min blogg, jag är bara lite partyglad i hatten. Helgen efter denna ska jag dock leka alkis med Torie på Power meet här i Väss. Det är våran lilla tradition att supa tillsammans på påååwer mittt som mormor eller mamma skulle sagt. Det ni!








Waka Waka med Shakira är förresten den skönaste låten på länge. En sån där man aldrig kan sluta lyssna på.
Kommentarer
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer säger:

nejnej nu blir ju jag sur på dig för att du är sur på dig..inte vara sur på dig älskade finaste bästaste favoritemma!!

2010-06-30 | 18:49:23
Bloggadress: http://pyttis.blogg.se/
Malin säger:

du bara en snabb fråga.. var har du köpt din vita kavaj du har på dig på bilden i headern? :-) antar att det står i något av dina inlägg, men jag minns inte och jag orkar inte leta, haha.

2010-06-30 | 22:29:45
Bloggadress: http://malinwahlbom.blogg.se/
Malin säger:

sv: åh tack så mycket :D är bra sugen på en vit kavaj! skit snyggt!! hittade en på gina förut, men dom verkar inte finnas längre. Men då ska jag kika på VILA :-)

2010-07-01 | 12:40:32
Bloggadress: http://malinwahlbom.blogg.se/
Malin säger:

sv: oj tack för tipset :D då ska jag skynda!!

2010-07-01 | 12:49:05
Bloggadress: http://malinwahlbom.blogg.se/
torie säger:

ååh, I can't wait, honey!

2010-07-04 | 16:59:14
Bloggadress: http://theperfectmess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback