Boyie wants Christmas decorations, then decorations he gets.



Hua!
Det har inte blivit mycket till bloggning alls i dag. Men så kan det bli. Jag försöker att inte skriva så mycket om mig själv och mitt liv i bloggen. I stället försöker jag fokusera mig på konsten då jag vet att en hel del av er enbart läser min blogg pga mina teckningar. Men då kommer problemet med att inte kunna uppdatera så mycket vissa dagar till exempel. Eftersom jag kanske inte ritar varje dag.

Som i dag har jag inte haft tid till att rita eller skapa. Bland annat har vi varit och handlat en massa julgrejor! Haha. Eller nja kanske inte massa men en del. Patrik ville handla hela affären och ha fullt med julsaker i hela kåken. Njee sa jag då. Visst jag tycker att det är skitmysigt att åka hem till mamma och pappa när dom har jultomtar, lysen, ljus, gran, kulor, stjärnor och allt vad det är. MEN hemma vill jag ha det ganska nedtonat på den fronten. Men jag kunde sträcka mig till två julstjärnor och en adventljusstake. Det handlar om att gå halva vägen var, hihi ;-) Jag har värsta idén om hur jag ska pimpa våran adventsstake i morgon.

Nu har boyfriend åkt på möte. Då gör jag det jag älskar mest, överraskar honom! Jag tänker laga någon god mat, städa lite här hemma osv.



Jag själv a long time ago :-)
Kommentarer
nathalie säger:

jättefin teckning, och vad snällt att överraska honom! :-D

2009-11-26 | 18:46:32
Bloggadress: http://almond.blogg.se/
Yohanna säger:

Du är fantastiskt duktig på att måla

2009-11-26 | 19:01:36
Bloggadress: http://msbrown.blogg.se/
matilda :3 säger:

va vackert :'3

2009-11-26 | 20:00:01
Bloggadress: http://matildawillig.blogg.se/
Elin - Design&Makeup säger:

Jag fastnade för din blogg pga dina teckningar, men jag fortsätter att läsa den för dig. Teckningarna är bara ett plus =)

2009-11-26 | 23:28:52
Bloggadress: http://designandmakeup.se
Dvärghundspossen säger:

Ja det är ju bråda dagar nu, fixa och pynta... ;-)

2009-11-27 | 11:19:07
Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/dvarghundspossensserier

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback