Fairy dust.

Det vart inget läsande i Cosmo i går. Precis när Jag postat blogg-inlägget ringde Patrik och sa att han var på väg hem. När vi la på ringde Malin nästa precis upp. Hon hade precis slutat och undrade om vi också ville ha käk från Gekriska grillen. Jag och Patrik har aldrig käkat där men vi tänkte att vi kunde testa och fy satan vad gott det var! Grillade kycklingspett med ris och tsatziki. Kycklingen smakade liksom svenks-grillad. Som när man grillar ute vetni? Ät där om ni inte redan har ätit där och bor i Västerås.

För övrigt så stinker jag parfym om fingrarna. Låter konstigt va? Ja det var i går kväll jag klantade mig. Man fick nämligen Paris Hiltons nya parfym Fairy Dust med Cosmotidningen på prov. Jag råkade slita upp den och all parfym hamnar i mina händer. Den likson bara flög i väg för mig. Och hur mycket jag än tvättar mina händer så går inte lukten bort. Sicken tur att lukten var god trots att den är framtagen av Paris Hilton.




Paris vet hur man håller i Fairy-flaskan i alla fall!
Kommentarer
Anonym säger:

haha, vrsgod! tack :)

2009-03-21 | 12:40:00
Bloggadress: http://nittondemars.blogg.se/
Fantasy Girly säger:

Hon ser äckligt smal ut. -_<

2009-03-21 | 13:11:56
Bloggadress: http://fantasygirly.blogg.se/
Fantasy Girly säger:

Sv: Ja, tyvärr. ;__; Vet inte om man ska tycka synd om dem för all press som hör till kändislivet, eller bli arg för att de sätter press på "vanligt folk" att bli smala.

2009-03-21 | 13:33:00
Bloggadress: http://fantasygirly.blogg.se/
vickan säger:

Håller med dig om att jag nog dissar Paris som person men säga vad man vill om bruden. Parfymena hennes luktar gudomligt! Har inte testat hennes nya men säger du att den luktar gott så litar jag på det/Vickan.

2009-03-21 | 18:45:17
Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/Annehlie

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback