London 1.

Heluuu!

Jag skrev ju att jag skulle uppdatera på flygplatsen men jag hann verkligen inte med det. Det enda jag hann med innan vi åkte var att köpa en parfym på Tax free och ringa min babe. Det blev en Burberry-parfym. Supergod. Jag har det lite som vana att alltid köpa minst en parfym när jag åker någonstans.
Well resan gick bra och snabbt gick det. Fast när vi skulle ta tunnelbanan och bussen gick det segt så vi var väl inte hemma förrän ett på natten eller något sådant.
Snart ska vi göra oss i ordning här för att sedan ta oss till Oxford streetan och leva loppan! Fast första stoppet är ju givetvis Starbucks. WIHOOOO I love my life :-)

Bilder kommer senare då jag inte orkar hålla på att tömma kameran och sådär. Kanske blir i morgon då vi kommer ha mer tid. För i kväll så är det festligheter som gäller.

Ha en fin dag för det ska jag ha!
Kommentarer
vickan säger:

Önskar dig en riktigt trevlig Londonvistelse och hoppas ni gör Oxford street riktigt ordentligt nu. jag är riktigt avundsjuk på dig ler. Väntar med spänning på kort och info om kvällen med gänget./kram på dig från Vickan.

2009-03-28 | 11:14:19
Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/Annehlie
VILL DU HA FLER LÄSARE? säger:

klicka bara in på länken här -> http://www.viraltrafik.se/?Maraja

funkar till 100%

2009-03-28 | 12:47:14
H A I D I J A K O B S S O N säger:

SVAR: oj vad roligt ! :D ha det så skojj i london ^^

2009-03-28 | 22:12:53
Bloggadress: http://haaiidi.blogg.se/
EN TJEJ I STORSTAN - illustration & form .. säger:

Jag har utmanat dig ! Läs mer om det här http://entjejistorstan.blogg.se/2009/march/utkast-ar-du.html#comment/ En tjej i storstan

2009-03-29 | 11:59:37
Bloggadress: http://entjejistorstan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback