Tandjäkel och vettis.

Jag är så vidrigt trött i dag. Och ute snöar det utav bara h*lvete. Vi skulle åka till vettis och ta spruta på Hugo vid elva. Men så vart det missförstånd med mamma som ska följa med, om tiden. Så nu vet jag inte om det blir senare i dag eller när det nu blir.
Imorgon ska jag i alla fall till tandplågarn och förhoppningsvis dra ut en äcklig visdomstad som ligger helt fel och inte kan komma upp. Det gör ont och fastnar mat där så jag vill bara bli av med den nu. Där gör den ju inget annat än onytta.





Så här ser det typ ut fast den ligger ännumer åt höger, nästan vågrätt.
Kommentarer
Karin säger:

mm:( det gör ju så sjukt ont.. jag hade ju vansinnigt ont ett år förut innan jag fick dra ut mina i överkäken och nu är underkäken på g:(

2009-01-20 | 11:36:24
Bloggadress: http://KarinOlofsson.se
mathilda säger:

:) Jag har gjort en del modelljobb men det är som en hobby skulle jag säga, svårt att lcykas med nått sånt när jag bor i Luleå

2009-01-20 | 15:07:14
Bloggadress: http://luxueuse.blogg.se/
Mli säger:

Usch de där är inte kul. Hade så på alla mina visdomständer :S

2009-01-22 | 11:26:02
Bloggadress: http://crazyhappy.blogg.se/
Emilia säger:

Usch då! Hatar tandläkaren. Mina visdomständer ligger också helt weird, bara en tidsfråga innan de börjar göra ont och man får dra ut dem, hatar att dra ut tänder. En av de obehagligaste känslor jag vet!

2009-01-22 | 14:56:38
Bloggadress: http://encephalon.blogg.se/
Anonym säger:

exakt så växte min tand ocskå och den blev upptäckt så de va svårt att rädda tanden bredvid.. den hade växt så långt in att jag nu bara har en "provsorisk lagning" och kommer kanske måsta ta bort den om de skulle bli problem.. så ja fick fara till tandläkare specialisten faktiskt. hoppas de gick bättre för dig.

2009-05-22 | 20:13:41
Bloggadress: http://eckka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback